În lunile noiembrie și decembrie 2022, am reluat dezbaterile cu studenții din cele două centre universitare, Timișoara și Cluj-Napoca. Am organizat împreună cu universitățile 4 dezbateri, la USAMV Timișoara și UBB Facultatea de știința ingineria mediului. Ne-am întâlnit în total cu 142 de studenți.

Am discutat cu ei despre posibile soluții și cum se pot implica în aplicarea lor. De asemenea, am adus în discuție concluziile grupurilor de lucru din cadrul proiectului și rezultatele obținute. La dezbateri au participat Asist. Drd. Alex Moza (USAMVB Timișoara), Lector Dr. Eliana Sevianu (UBB Cluj-Napoca) și Alexandru Bulacu, Președinte SRS. Sugestiile lor au fost introduse în documentele finale.

Evenimentele au fost susținute în cadrul proiectului ”Animalele domestice hoinare și fără stăpân în România. Definirea problemei sociale și de mediu printr-o abordare participativă și inovare socială”.

Proiectul ”Animalele domestice hoinare și fără stăpân în România. Definirea problemei sociale și de mediu printr-o abordare participativă și inovare socială”, este derulat de ”Societatea Română de Sălbăticie”, în parteneriat cu ”Federația Coaliția Natura 2000 România”, și ”Asociația pentru Parteneriat Comunitar Brașov”, și beneficiază de o finanțare în valoare de 133.962,88 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

What's your reaction?
0Cool0Upset0Love0Lol

Prioritățile noastre sunt legate de sălbăticie, reintroducere de specii, comunicare și educație. 

Lucrăm pe educație și probleme de conservare a biodiversității, cu accent pe partea socială.

Consultanță, conferințe, evenimente, comunicare, educație.

Copyright © SRS 2021. Imagini: Silviu Matei. Toate drepturile rezervate.

to top
Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Ekoterra