Săptămâna aceasta s-a lansat sondajul „Atitudini cu privire la animalele domestice hoinare și fără stăpân în România”, desfășurat în perioada Ianuarie-Februarie 2022, de către Societatea Română de Sălbăticie, în cadrul proiectului ”Animalele domestice hoinare si fără stăpân în România. Definirea problemei sociale și de mediu printr-o abordare participativă și inovare socială”. Poate fi completat online aici: 

https://www.esurveyspro.com/s/486425/animalehoinareSRS

Chestionarul a fost elaborat de experții de la Exclusive Minds SRL, cu supervizarea echipei de proiect și poate fi completat în maxim 10 minute. ”Scopul acestui chestionar este de a colecta date despre percepția publicului legat de animalele hoinare, cu și fără stăpân, în vederea realizării unui studiu de opinie”, a menționat Mariana Țînțărean, manager proiect. ”Sondarea opinie publice este o activitate din proiect. Și noi suntem foarte interesați de ce cred românii despre problemele legate de animalele hoinare, despre soarta lor, și cum văd posibilele soluții la aceste probleme”, a mai spus Mariana Țînțărean.

Sondajul va fi finalizat la sfârșitul lunii februarie și toate datele rezultate vor fi de folos atât pentru concluziile de la grupurile de lucru, cât și pentru definitivarea campaniei de advocacy, din cadrul proiectului.

Proiectul ”Animalele domestice hoinare și fără stăpân în România. Definirea problemei sociale și de mediu printr-o abordare participativă și inovare socială”, este derulat de ”Societatea Română de Sălbăticie”, în parteneriat cu ”Federația Coaliția Natura 2000 România”, și ”Asociația pentru Parteneriat Comunitar Brașov”, și beneficiază de o finanțare în valoare de 133.962,88 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

What's your reaction?
1Cool0Upset0Love0Lol

Prioritățile noastre sunt legate de sălbăticie, reintroducere de specii, comunicare și educație. 

Lucrăm pe educație și probleme de conservare a biodiversității, cu accent pe partea socială.

Consultanță, conferințe, evenimente, comunicare, educație.

Copyright © SRS 2021. Imagini: Silviu Matei. Toate drepturile rezervate.

to top
Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Ekoterra