Începem anul nou în forță! Ne pregătim să învățăm lucruri noi, cu activitățile de creștere a capacității echipei, din cadrul proiectului ”Animalele domestice hoinare și fără stăpân în România. Definirea problemei sociale și de mediu printr-o abordare participativă și inovare socială”. Parte din echipa SRS, alături de patru voluntari și cu sprijinul biologului Călin Hodor – Wildlife Research, se află în Munții Țarcu pentru parcurgerea celei de-a doua etape a trainingului de monitorizare specii.

Ieri, pe teren, au avut parte de o zi minunată, care le-a permis să parcurgă mai multe tipuri de habitate, cu multe experiențe, deosebit de intense. Au avut ocazia să recunoască prezența a nenumărate specii și noi metode de inventariere și monitorizare, ce ne vor fi de folos în activitățile viitoare.

Proiectul ”Animalele domestice hoinare și fără stăpân în România. Definirea problemei sociale și de mediu printr-o abordare participativă și inovare socială”, este derulat de ”Societatea Română de Sălbăticie”, în parteneriat cu ”Federația Coaliția Natura 2000 România”, și ”Asociația pentru Parteneriat Comunitar Brașov”, și beneficiază de o finanțare în valoare de 133.962,88 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

What's your reaction?
0Cool0Upset0Love0Lol

Prioritățile noastre sunt legate de sălbăticie, reintroducere de specii, comunicare și educație. 

Lucrăm pe educație și probleme de conservare a biodiversității, cu accent pe partea socială.

Consultanță, conferințe, evenimente, comunicare, educație.

Copyright © SRS 2021. Imagini: Silviu Matei. Toate drepturile rezervate.

to top
Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Ekoterra