Ambasador SRS

Brief info

Silviu Matei

Sălbăticia este lângă noi și ne înconjoară în fiecare clipă indiferent unde ne aflăm. Sălbăticia este infinită și de aici și fotografia în sălbăticie pot să spun că este și ea infinită. Există nenumărate modalități de a arăta și exprima prin fotografie sălbăticia. Nu trebuie să mergi departe pentru a vedea și găsi sălbăticia. Ea poate fi lângă tine, chiar și în mediul urban și trăiește acolo alături de tine. Tu trebuie doar să o găsești, să o vezi. Nu este vorba despre unde te afli, ci de cum privești.

Prin fotografiile mele încerc să arăt oamenilor cât de importantă este acea sălbăticie de lângă noi. Avem nevoie de sălbăticie acum mai mult ca niciodată. Experiența în sălbăticie devine din ce în ce mai importantă pentru a ne echilibra viața care devine din ce în ce mai dependenta de tehnologie și din ce în ce mai industrializată. Pentru mine mersul și statul în sălbăticie este și a devenit într-un fel un mod de viață care mă definește și poate mă și caracterizează într-un fel.

Un lucru foarte important și de ținut minte: Lasă natura așa cum ai găsit-o, nu încerca să îi furi animalului sălbatic, sălbaticia, doar împrumut-o.

Prioritățile noastre sunt legate de sălbăticie, reintroducere de specii, comunicare și educație. 

Lucrăm pe educație și probleme de conservare a biodiversității, cu accent pe partea socială.

Consultanță, conferințe, evenimente, comunicare, educație.

Copyright © SRS 2021. Imagini: Silviu Matei. Toate drepturile rezervate.

to top
Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Ekoterra